Dakkapel met een vlak dak

Een dakkapel met vlak dak wordt binnen 1 dag geplaatst. Onze prefab dakkapel kan geheel naar wens worden samengesteld. U kiest de afmetingen, de gebruikte materialen en de kleuren die passen bij uw woning. Dak- en Woningcentrum zorgt voor de rest. Inclusief vergunningaanvraag indien noodzakelijk.

U wenst en wij maken, dat is de slogan van Dak- en Woningcentrum. Onze prefab dakkapellen kunnen in elke gewenste afmeting vanaf 1 meter breed met één draai-kiepraam worden geproduceerd. Een gemiddelde dakkapel kost tussen de 6.000 en 8.000 euro. Maar natuurlijk is dit afhankelijk van model, indeling, kozijnen, materialen en dakhelling. Daarbij kan het geheel nog eens afgewerkt worden met screens, rolluiken, binnenzonwering, aftimmering, etcetera. Dit lijkt veel, maar uw huis wordt er tegelijk ook veel meer waard door terwijl u dagelijks geniet van de extra ruimte.

Eigen fabriek

DSCI0742Onze dakkapellen worden in onze eigen fabriek geproduceerd onder constante droge omstandigheden. Heel wat anders dan een dagenlange productie bovenop uw dak terwijl deze onbeschermd is voor wind en regen.

Op de dag van plaatsing brengen wij de dakkapel naar u toe, brengen hem aan en laten u een halve dag later achter met een zee aan extra ruimte en comfort. Indien u dit wenst voeren we ook nog eens al het afval af of verwijderen een eventuele oude dakkapel of verplaatsen een dakvenster. U bent klant en u bepaalt binnen de grenzen wat mogelijk is volgens vergunningsregels.