Kozijnen

Voor uw dakkapel en nokverhoging, maar ook voor een uitbouw levert en plaatst Dak- en Woningcentrum diverse soorten kozijnen. Door hun uitstekende isolerende werking en onderhoudsvrije prestaties gaat bij Dak- en Woningcentrum de voorkeur uit naar kunststof kozijnen. Maar uiteraard zijn ook andere kozijnen leverbaar.

Kozijnen kunnen worden uitgevoerd in aluminium, hardhout of in kunststof.

kunststof-draai-kiepramenKunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn van het merk Deceuninck. Deze kunnen worden uitgevoerd met een vlak of een verdiept profiel. Deze kozijnen worden gemaakt met profielen die zijn voorzien van een vijf kamer systeem waardoor ze een optimale isolatie garanderen. De profielen zijn voorzien van een thermische versterking waardoor de isolatiewaarde verder wordt verhoogd. Uw waardes van 1,1 waarden zijn standaard haalbaar. De mogelijkheden van kunststof zijn eindeloos. Zo zijn er diverse typen ramen en deuren verkrijgbaar, maar ook het hang en sluitwerk bied vele mogelijkheden. Alle gebruikelijke kleuren, met of zonder nerf structuur, zijn leverbaar. De gemiddelde levertijd van de kozijnen is vier weken.

Hardhouten kozijn

De door ons toegepast houten kozijnen zijn van zware kwaliteit Dark Red Meranti gemaakt. Ze kunnen naar keuze blank, of gegrond in de kleuren wit of grijs worden geleverd. Het kozijn kan worden voorzien van naar buiten openslaande ramen (draairamen) of ramen die voorzien zijn van een draai-kiep systeem. Het beslag is van het topmerk Roto.