Dakkapellen

De bovenverdieping van uw woning heeft vaak te weinig ruimte . Met een prefab dakkapel van Dak- en Woningcentrum creëert u extra ruimte en licht en doet u tegelijkertijd een goede investering, want de waarde van uw woning neemt fors toe.

Iedere dakkapel van Dak- en Woningcentrum wordt in onze eigen dakkapel fabriek geproduceerd volgens uw specificaties en onze eigen kwaliteitsmaatstaven. Door een grotendeels geautomatiseerd productieproces en onze specialisatie kunnen wij tegen de goedkoopst mogelijke dakkapel prijs een dakkapel aanbieden waar u nog jarenlang zorgeloos van kunt genieten.

Als dakkapel specialist kunnen wij dakkapellen op maat maken zoals u dat wenst, in elke gewenste uitvoering. Wij adviseren u vrijblijvend over de mogelijkheden in materialen, kleuren en accessoires. Uw wensen en uw woning zijn bepalend voor het bereiken van het gewenste eindresultaat. De unieke eigenschappen van onze duurzame dakkapel constructie geven u de zekerheid van jarenlang plezier van uw verbouwing.

Dakkapel met vlak dak

Een prefab dakkapel met een plat dak komt het meest voor in Nederland. Belangrijkste kenmerken zijn: een platdak, rechte contouren, een hoogte van ongeveer 1,5 tot 1,75 meter en een afwerking met Volkern plaat (o.a. Trespa) of kunststof schroten van Keralit. Soms wordt nog gekozen voor houten rabatdelen of meranti kozijnen. Belangrijk voordeel van een dakkapel met plat dak is dat ze vaak aan de achterzijde vergunningvrij geplaatst kunnen worden, mitst aan bepaalde eisen voldaan wordt. Belangrijkste reden voor zo’n dakkapel is de ruimtewinst binnen.

Dakkapel met hellend dak

De ruimtewinst bij pannendak dakkapellen of sleepdakkapellen is gelijk aan die met een plat dak. U betaalt voor een pannendak dakkapel een ongeveer 20% hogere prijs, omdat de productie van deze dakkapellen meer tijd vergt en meer materiaal wordt gebruikt. U krijgt daar wel een zeer mooi passend uiterlijk voor terug. Er is wel altijd vergunning nodig en plaatsing is ook niet altijd mogelijk indien de dakhelling onjuist is.

Dak met nokverhoging

Dak- en Woningcentrum is gespecialiseerd in maatwerk. Daarom kunnen wij u tevens voorzien van een nokverhoging of dakopbouw. Daarmee kunt u uw zolder vele malen ruimer maken dan u ooit voor mogelijk hebt gehouden.