LuxBox de vergunningsvrije dakkapel

De LUXboX® brengt meer daglicht naar binnen dan een dakkapel door de schuine ligging van het glasvlak maar brengt meer ruimte dan een dakraam, tevens is de LUXboX® vergunningsvrij te plaatsen door de vergunningsvrije regels die sinds 2010 van toepassing zijn en vanaf 1 november 2014 nog eens meer mogelijkheden bieden.

De LUXboX® is een hoogwaardig daglichtproduct met een hoge isolatiewaarde van Rc 5.0 en is standaard voorzien van FAKRO dakramen, deze zijn bedienbaar aan de onderzijde waardoor u eenvoudig het dakraam kunt bedienen. Aan de bovenzijde zit een ventilatierooster welke met de hand bedienbaar is zodat u voldoende ventilatie in uw nieuwe ruimte heeft.

De LUXboX® is ook leverbaar met VELUX® en ROTO dakramen.

Het dak en de zijkanten zijn geproduceerd uit hoogwaardige sandwich panelen met een PIR isolatie RC 5.0 en aan de binnenzijde zijn voorzien van een witte afwasbare toplaag. De buitenzijde van de LUXboX is bekleed met Onderhoudsvrij Plastisol zetwerk antraciet RAL 7016 of in ZINK.

Meer Ruimte en Daglicht binnen 1 dag!

De LUXboX wordt kant en klaar aangeleverd waardoor het mogelijk is om dezelfde dag nog te genieten van uw extra Ruimte en Daglicht.
Uw rommelzolder, slaapkamer of oude kleine badkamer verbouwen met een LUXboX is de ideale oplossing om op een eenvoudige manier Ruimte en Daglicht te creëren.